Nem dirt-re használom, csak néha jól esik vele ugratni, bunny hoppolni, de túl nagy a súlya a bringámnak. Nem szeretnék pénzt költeni a súly csökkentésére, csak házi praktikákra vagyok kíváncsi. (pl: támasztó levétele)
Nem dirt-re használom, csak néha jól esik vele ugratni, bunny hoppolni, de túl nagy a súlya a bringámnak. Nem szeretnék pénzt költeni a súly csökkentésére, csak házi praktikákra vagyok kíváncsi. (pl: támasztó levétele)
első fék.támasztót ha van levenni szerintem.stucnit is egy kicsit megtudod furni.villanyak nyeregcsövet vágd be.de ha strapabiró bicót szeretnél.akkor én a helyedbe hagynám a súlyát..)
ilyen házi praktikákkal igazából nem fogsz tudni sokat könnyíteni a bicón, gyengíteni viszont igen és azokat az alkatrészeket már nem fogod tudni továbbadni, amibe belefúrtál.. inkább súlyzózz, meg húzódszkodj, menj el gyúrni! ha komolyan könnyíteni akarod a bringát, ahhoz pénz kell, a könnyű, de strapabíró cuccok bizony drágák. a támasztót persze vedd le, arra semmi szükség. és a váltókat is leszedheted, ha egyébként nincs rá szükséged, meg ha szétszedhető, akkor a hajtókarról a felesleges lánctányérokat.
nekem 17 évesen egyébként Boa-m volt, amiben még a Cobra-nál is több az anyag, ráadásul egy brutál széles és ennek megfelelő súlyú telóval, mégis tudtam vele bunnyzni, pedig most vagyok 24 évesen 70 kiló :)
nyeregcsövet vágjad meg ha hosszú, villanyak felesleges részét szintúgy, ha nagyon unatkozol, fogj egy fúrót és kezdj el furkálni pl kormánycsapágy hézagoló, lánctányér, fékkar.