HEEEELP PLS!!!!Már régóta van egy Spyral Botchy Pin pedálom és a szegecseket szeretném kiszedni belőle de nem tudom fulytam már rá csavarlazítót stb. de nem megy, várom az ötleteket!! :)
HEEEELP PLS!!!!Már régóta van egy Spyral Botchy Pin pedálom és a szegecseket szeretném kiszedni belőle de nem tudom fulytam már rá csavarlazítót stb. de nem megy, várom az ötleteket!! :)
Szia Szilárd !
A Botchy Pin (wellgo) pedálban a szegecsek valóban alaposan benne vannak. A csavarfejekben kialakított hornyokon a megfelelő erőt átadni csak géppel és nagyon pontos szerszámmal lehet. (Végül is a cél éppen az, hogy a szegecsek stabilan álljanak és ne csavarodjanak ki.) Ráadásul a sarkokban keményen besajtolt szegecsek vannak, amelyek szerszámmal nem bonthatók. Tehát a javaslataim: - egy FLEX használata - finoman - a síma Botchy pedál, amelyen csak kis dudorok találhatók és azok könnyebben lekoptathatók onnan. Most csak ennyit tudunk segíteni - de azért persze még sok-sok bringa élményt kívánunk. Üdvözöl a "spyral" csapat