Freeride bike m van, V fékekkel és nem tudom úgy elvezetni a bowdenem h lehessen kormány pörit csinálni vele. Valaki valami ötlet h hogy vezessem el az jó lenne! Előre is köszi by M@x!
Freeride bike m van, V fékekkel és nem tudom úgy elvezetni a bowdenem h lehessen kormány pörit csinálni vele. Valaki valami ötlet h hogy vezessem el az jó lenne! Előre is köszi by M@x!
kösz az ötleteket végül úgy döntöttem h sajna de leveszem az első féket, a hátsón hosszabb bowden marad :D
A hosszabbra hagyott bowden esetében előnyös, ha linear bowdent használsz, mert nem húzza be a féket amikor feltekeredik
Nem muszáj rotorozni.
Első fék: "rotoros" kupak (ebben egy vastagabb, fúrt csavar van, ebben vezeted át a bowdenházat), belefűzöd a bowdenházat, végigfut a villanyakon, alul kijön, ott meg egy flexibilis fékpipával bekötöd a V-fékbe. Ha van teleszkópod, akkor viszonylag gyorsan ki fogja törni a bowdenházat a mozgás, de néha ki kell cserélni, és kész. Sajnos ennél jobban megoldani nehéz.
Hátsó fék: egyszerűen olyan hosszúra kell hagyni a bowdenházat, hogy 1-2 körülfordítást eltűrjön. Azért vigyázz, ne legyen túl hosszú, mert könnyű belegabalyodni.
vagy teszel rá rotort vagy egy hosszabb(min. 1.7m-es) bowdent teszel rá.