Olyan teleszkóp kéne nekem ami olajos vagy levegős csillapítású fehér színű és jó ebbe a vázba rockrider 5.0. Köszönöm szépen.
Olyan teleszkóp kéne nekem ami olajos vagy levegős csillapítású fehér színű és jó ebbe a vázba rockrider 5.0. Köszönöm szépen.
@almasipatrik: szerintem igen. 1"stucnit nem láttam még.:) valószínű,hogy 1-1/8"os
@terminator: figyi most nincs közelbe a bicikli de abban a hírdetésben amit linkeltem ugyanolyan a stucnim.Látásból szerinted 1-1/8" col?
@almasipatrik: átmérő!
Erről beszélünk1órája.
Nem kell ezt túllihegni.
egy imbusz kulcs. Egy sima csavar,kitekered megméred,majd visszacsavarod.
ilyen buzi egy képet....! A decathlon honlapján sincssemmi több róla.
de hát pl én szemre megmondom,hogy az 1-1/8"-os v 1-1/5"es csak ahhoz ismerned kell a cuccokat.
Majd idővel belejösz.
Ha stucnis akkor a stucni tetején lévő kupakot kitekered,ott már látod a nyak tetejét.Meg tudod mérni,
@terminator: http://www.choosemybicycle.com/in/en/bicycles/btwin/mtb/btwin-rockrider-5.0-/Technical-Specifications itt van egy link az adatairól.Bár nem ugyanaz a kinézete,remélem megegyeznek.
@terminator: nem lehet úgy lemérni hogy ne kelljen szétszednem?
hát 1-2kép alapján 1-1/8"os. Ha stucnis akkor azt leszeded és a merevvillád nyakának átmérőjét leméred. Ha az is 1-1/8"=28,6 cm akkor tuti jo bele az ilyen teló is.
@terminator: Most nincs itt a közelben a bicikli.Hogyan mérjem meg?
@almasipatrik: most látom,hogy acél vázas.? Nem tudom sajna így,mert nem találtam semmit róla neten. Az alap az 1-1/8" fejcső.De régi főleg acél vázasokat 1"-al csináltak.
Meg kell mérd,hogy megtudd. Vagy tölts fel képet róla.
gyakorlatilag az,hogy a nyak/fejcsöved mérete jó legyen.
Pl.1-1/8"as fejcsőbe 1-1/8"as telónyak jó. No meg egy xc vázba ne tegyél dh villát. Szóval a kategória határokat is be kell tartani.
@almasipatrik: Azt írd le kérlek hogy mi számít hogy a villa passzoljon a vázhoz.
@almasipatrik: gondolom annyi értékű villa van benne gyárilag is. Ennyiért sajnos 2szimeringet is alig kapsz.
@almasipatrik: de. 1-1/8" as nyakhoz olyan stucni is kell na meg a kormány begogó átmérőből is több méret van.de gondolom azt nem cseréled
@almasipatrik: Csak így hirtelen ezt találtam neked:
Na hát ez hülye kérdés,már bocsi. Gyakorlatilag az összes 1-1/8"-os nyakú teló szóba jöhet:).