Hol kapok ilyen kormányszárat?

1-9 (9 hozzászólás)

Elküldve: 2014.06.30. 02:29 Norby86 

• Norby86 avatar
  • virsli gumis/oútis
  • Csapassuk a Pilisben csapat
Témaindító hozzászólás:

Folyamatosan bújom a netet, nézem a különböző hirdetéseket, boltok kínálatát, de nem találok a következő paraméterekkel rendelkező, vagy ehhez hasonló stucnit. Befogó átmérő: 25,4mm Hossz: 70-90mm Emelkedési szög: 15-20 fok. Ára: 2000-5000 Ft között.

Ami fontos számomra az a tartósság és hogy 100mm vagy e feletti méret ne legyen, mert nekem már az hosszú. A 7 fokos emelkedés meg lehet hogy lapos, és nem tudnák kellőképpen fel egyenesedni. Trekkingre kellene természetesen, tehát közúton tekerek sokat, de néha szeretek odataposni neki, tehát az arany középutat próbálom a dőlésszöggel is belőni, hogy ne legyen se túl lapos, se túl meredek hogy a szél vitorlaként nyomjon hátra. Mit tudtok ajánlani? Vagy szerintetek a 7 fokos emelkedés még elviselhető hoszabb távon? Most egy 20 fokos, 120mm hosszú zoom acél stucnim van, ezt mindenképpen minél előbb szeretném lecserélni, egyrészt mert hosszú az én 168 cm magasságomhoz és a rövid karjaimhoz mérten, másrészt mert baromi súlyos. Még nem szereltem le a kormánycsőröl (azt majd ma délután), de saccra simán megvan 800 gramm is. A tanácsaitokra lenne szükségem, hogy eltudjam dönteni megfelelne e nekem a 7 fokos emlkedés, vagy hogy egyátalán ki milyen stucnit tud ajánlani ami a fentebb említett kritériumoknak megfelelne?

Elküldve: 2014.07.01. 22:50 Norby86 

• Norby86 avatar
  • virsli gumis/oútis

@Solfrutta: Ez nem lenne rossz. Gondolom ez fixen is tartja, nem fog ez a szűkítő ide-oda csúszkálni alatta ha jól meg van húzva? Milyen magas ez a szűkítő és hol lehet idehaza ilyet kapni?

Elküldve: 2014.07.01. 22:20 Solfrutta 

• Solfrutta avatar
  • túrázgató/városi harcos

@Norby86: Bármilyen 1 1/8" stucnit rá tudsz rakni az 1" menet nélküli nyakra egy ilyen szűkítővel:

http://www.jejamescycles.co.uk/product-images-large/mpart-threadless-shim-stem-adapter-1-1-8in-286mm-1in-254mm-71009.jpg

Elküldve: 2014.07.01. 22:09 Norby86 

• Norby86 avatar
  • virsli gumis/oútis

@Norby86: Azt kifelejtettem természetesen hogy nem menetesre gondoltam, hanem 1" Aheades stucnira. :)

Elküldve: 2014.07.01. 22:03 Norby86 

• Norby86 avatar
  • virsli gumis/oútis

Sajnos kiderült hogy nekem a régi fajta 1 colos (25,4mm) villanyak átmérővel rendelkező stucnira lenne szükségem. Tehát nem ezekre az 1 1/8 fajtákra. Sajnos elég ritkák az ilyen stucnik. Nincs valakinek elfekvőbe valami szép darab? Természetesen továbbra is méretileg olyat keresnék ami 7-15 fok közötti emelkedéssel rendelkezik, és nincs több 90mm-nél. Ha lenne valakinek elfekvőbe kérem jelezze! Addig is nézelődöm és keresem a tűt a szénakazalban.

Elküldve: 2014.06.30. 13:09 johnny336 

• johnny336 avatar
  • sima XC-s
  • Hegyikerékpárosok csapat
  • Hegyikerékpárosok csapat

Nekem van egy eladó.

Bike positive, 90 hosszú, 10 fokos emelkedéssel, 28,6-os villanyak, 25,4-es kormánybefogó.

Este lefotózom, ha érdekel.

Elküldve: 2014.06.30. 12:12 horika 

• horika avatar
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat

@Norby86: A kép alapján jónak tűnik.Ellentétes csavarozás a villanyaknál és négy csavaros kormánybefogó.

Elküldve: 2014.06.30. 12:09 Norby86 

• Norby86 avatar
  • virsli gumis/oútis

@sandorp9: Nem lenne rossz, de a neten mindenhol csak 31.8-as befogóval látok. :( Viszont a keresés közepette találtam egy ilyet is hogy http://ebike.hu/termekek/kormany/kormanyfej/ahead-mtb-1-1l8-coll/6591_uno-alu-ahead-1-1l8-coll-kormanyfej/ Persze az UNO márkával kapcsolatban nemtudom mennyire "minőségi". Ugyan kapni már nem lehet ott ahol nézem, de máshol talán még van.

Elküldve: 2014.06.30. 09:39 sandorp9 

• sandorp9 avatar

@Norby86: Szia, Bontrager SSR van több méretben is, 10fokos emelkedése van mindnek, de 70mm-120mm van több méretben, illetve 25,4mm és 31,8mm befogóval és 4000Ft körül van újonnan... színre viszont csak feketében van.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!