Ha valaki lát ilyet bringa boltban, szóljon már nekem, mert sehol nem találok ilyet, illetve sehol nincs raktáron! A Bikepro bolt kivételével minden érdekel. :D
Ja, piros bilincses legyen, fekete szivaccsal. Yo!
Köszik!
Ha valaki lát ilyet bringa boltban, szóljon már nekem, mert sehol nem találok ilyet, illetve sehol nincs raktáron! A Bikepro bolt kivételével minden érdekel. :D
Ja, piros bilincses legyen, fekete szivaccsal. Yo!
Köszik!
@Blackheart: Igen. :) Ők jövő hétre ígérték, hogy hoznak a nagykerből. Meglátjuk mi lesz ebből... :D
@iDrew: de témához visszatérve: Soulrider-t próbáld meg, Budán a Kacsa utcában. Fiatal, jófej srác, ha nincs is neki, bejárkál nagykerekbe hetente, körbe tud nézni neked. Nekem is hozott már dolgokat, felhívott a nagykerből, és sorolta, hogy mik vannak előtte.
@iDrew: WTB Technical Trail markolatom tökéletesen érzi magát még mindig. Ugyanígy a full alap Spyral is. Mondjuk most egy bilincses szivacsos XLC van, de azon nagyon vékony a szivacsréteg, a vastagságot a belső műanyag adja.
Haverom is leadott rendelést nekik a minap, kicsit faszkodtak, mikor mi érkezne be, aztán másnap már írtak neki, hogy mégse, átírnák a megrendelését másik cuccokra, de azok is hetek múlva érkeznek, talán. Szóval lemondta a rákba az egészet. Majd visszaírtak neki, hogy akkor jó lesz-e rendelésnek az alternatíva, amit adtak...mintha nem tudnának egymásról, hogy ki-kivel-mit beszélt.
@johnny336: nekem volt WTB, ACOR gumis markolatom, és hát mindkettő elkopott 1-1 év alatt. Aztán vettem egy kicsit drágább, minőségibb markolatot (Bikefun LockOn foam grip), és az még 1 év után is olyan, mintha most bontottam volna ki a dobozából. Persze vannak a gagyi szivacsok, de azokat szerintem tapintásra is egyből ki lehet szűrni. Ebike-on konkrétan annyit írnak, hogy nincs raktáron, de rendelést felvesznek. Időpont nincs. Ez a "rendelést felvesznek" basz fel a legjobban. :D Felvenni bárki tud, azt teljesíteni a kihívás.
@iDrew: ami egyszerűbb szivacsokkal találkoztam, azok mind deformálódtak, a gumik nem. ebike március 24-et ír legközelebbi beérkezésnek, ebből hogy csináltak neked május 1-et?! (már leszoktam ebike-ról, pontosan az ilyenek miatt...össze-vissza mondanak dolgokat)
@veszigeri: ridebike.hu-nak írtam, az szerintem kb. majdnem egy és ugyanazon raktárral van ellátva mint az ebike.hu. Ott először 3-5nap volt kiírva, hogy annyi idő alatt berendelik a gyártótól (vagy nem tudom honnan...), és ebből lett az, hogy csak május 1-én érkezne meg. Ja, zsír lenne amúgy ez a markolat nagyon, mert egy bilincses, és hát - tapasztalataim szerint - tartósabb a szivacs a foszladozó, málló gumi markolatnál. Van még a Crank Brothers cobalt is, de az szerintem a bilincsek miatt kényelmetlen. Vagy hülye vagyok... :D
@iDrew: Ebike-osok mindenképpen szereznek, vagy csak ha írok nekik? Mert engem is érdekelne, ha már így mondod, hogy létezi ilyen:) Fekete szivacs, piros gyűrűvel nagyon bejönne :)
@iDrew: megvárni mindenképpen olcsóbb lenne. Külföldről a legolcsóbban a brit Ebayről járnál, de nem látok. A brit amazonon van, de az még így is húzós. Olyan lehetőséged van, hogy kinézni amazonon a megbízható eladóhelyet, konkrétan boltot, és emailben lezsírozni a Royal Air Mail small packetet, az már ha jól tudom, egyáltalán nem vészes, olyan 3 font.
@johnny336: Jaja, ebike-ot/ridebike-t néztem, sőt beszéltem is már velük. Ők azt mondták május 1.-re tudnak szerezni. Mondom köszi... :D Ebay is jó lenne, ha nem lenne drágább a szállítás mint maga a markolat. :D Találtam olyat is, ahol 9e a szállítás, és 17$ a markolat. :D Viccességes.
Netes rendelősdi is játszik?
http://www.amazon.com/Sram-Contour-Locking-Mountain-Bicycle/dp/B007N9MY0A/ref=pd_sim_sg_4
Az ebike-os piros kosarasat gondolom láttad.