Sziasztok!
Hol tudok egy ilyet beszerezni? Külön nem találtam, mindenhol komplett kerékpárhoz adják!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Hol tudok egy ilyet beszerezni? Külön nem találtam, mindenhol komplett kerékpárhoz adják!
Előre is köszi!
@Vacsek: Szia
Van nálunk is,címünk: 2700.Cegléd,Kőrösi út 18. Györekerékpár istálló 59900Ft os árton,plusz kis kedvezmény is lejöhet! :-)
@Vacsek: Author márkakereskedésben. Pl: Gyurma bringa Cím: Budapest III. kerület Kalászi út 12. Nyitva tartás: H-P: 10-18 Sz: 9-14 (kivétel ha versenyen vagyunk)
sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy szétszedtem egy marzocchi bomber mz comp teleszkópot és az előfeszítés állító tönkrement(elnyaltam a menetet és nem lehet visszatekerni)így hát kérdezném, hogy hol és mennyiért tudok ilyet venni???(azért nem nyitottam új témát mert nem tudom hogyan kell és különben is csak egy kérdést tettem fel:D:D:D)
Mit szólnátok egy rs tora-hoz? Használtan elég jó árba van újonnan se annyira vészes!
Szerintem is Axon, vagy Epicon... Egyébként e-Bayen nagyon sok van mind Suntour telókból, mind RST- kből, és szinte feleannyi, vagy minimum 30%- al olcsóbb a hazaiaktól, ha sikerül jó eladót kifogni, az adómentességben is segíthetnek...jelen pillanatban egy új First 40e forint átszámolva, így még alapból adómentes is a vámnál...