Hello. Nem pont ez, de hasonló védő felszereléseket hol tudok venni? Google kerestem de egy értelmeset sem találtam..
Hello. Nem pont ez, de hasonló védő felszereléseket hol tudok venni? Google kerestem de egy értelmeset sem találtam..
PROCROSS sztem a legjobb hely. Nagyon korrektek és arányleg nem drága:D
Procross vagy Fehérvár kerékpár avagy Bringáspár cégeknél találsz teljesen korrekt áron felszerelést :D Habár a Procross-t csak akciónál kell figyelni, mert magasak az árak :)
@spank309: nekem kell sajna mert olyan szűk helyeken van egy pályánk hogy a könyököm mindig beverem az föld oldalába mert egy nagy bányába van egy kis átvezető út ami nagyon szűk mindig szana szét horzsolom xD
haverom megoldotta, aluminium lapot ragasztott a könyökére a pólónak
@ISMET: hát azt nem tudok, nekem az nem kell :D A könyököm sosem vertem még oda.
@spank309: Megnéztem a videót, fasza lesz ez :D Szerintem holnap rendelem is, könyök védőt esetleg 5000 körül tudsz nekem? Mert 20.000-ret akarok most költeni ezekre eggyütt, sisakom az már van.
@ISMET: nézd meg a videot is róla. Nekem nagyon bevált, estem már vele és kajak semmit nem éreztem benne :D Csak egy kicsit nagy :D Mármint egy ilyen 661-hez képest :D
@spank309: nah, köszi spank, ezt megis veszem mert ebike-n is nézegettem de nagyon rondák vannak ott..ez pedig normálisan is néz ki meg az ár is jó érte
http://superpole.hu/termekek/oneal/protektorok/oneal-pumpgun-dh-fr
Nekem ilyen van rohad kemény és kényelmes is :D És úgy véd mint egy atombunker xD De ha nem jön be vagy sok az ára akkor az oldalon találsz még jókat.. Én innen rendeltem minden bukó kesztyű, meg ez. :D