Létrehoztam egy ilyen topikot mert nem találtam sehol, azért raktam outiba mert általános kategóriát sem találtam - ha elcsesztem valamit akkor egy admin dobja át a megfelelő helyre légyszi - naszóval, az ok amiért ez a topik kell nekem - meg remélem másnak is - a következő lenne:
Elkezdtük tervezni a tavaszi túrákat DE lövésünk nincs mi merre hogyan hol lehet menni hol nem az adott útvonalon. Reméljük lesz itt olyan aki szokott arra tekerni és tud segíteni - és remélem sokan tesznek fel majd itt kérdést így egy csomó útvonal elérhető lesz előbb utóbb
Engem most az alábbi útvonalak érdekelnének:
Székesfehérvár -> Komárom
Mór fele el lehetne indulni de a 81-esen végig kint van a behajtani tilos tábla, szóval érdekelne valami alternatív útvonal hogy lehetne ezt az utat megtenni a kresz lehetőség szerinti betartásával
Székesfehérvár -> Veszprém -> Pápa
8-as főút végig behajtani tilos, azt se tudom merre induljak el az a helyzet :(
Székesfehérvár -> Siófok
a 7-esre fvár és Szabadbattyán között kiraktak a fellüljárónál egy behajtani tilos táblát, ezt még meg tudom kerülni pentelle-úrhida útvonalon, de érdekelne milyen meglepetések vannak még Siófokig esetleg a 7-esen, azt tudom hogy Szabadbattyántól elvileg járható.
Egyenlőre ennyi lenne, de ahogy jön a jó idő tuti lesz még pár útvonal kérdés. Előre is köszi minden infó-t.