@molfer98: egy kicsit alacsony ez az összeg...mint mondtam én a 2007-es es az előtti Hardz 1,2,3,4-et ajájnom,mert az viszonylag olcsó.
Vagy enyhe dh-ra milyen vázat vegyek max 15-20e között? persze hssználtan
@molfer98: Nekem polar X van nem tudom melyik mert nem volt kedvem még megnézni. :D De 115-ös telóval vígan elvan. Azt viszont hallottam, hogy nagy telóval már nem valami tartós.Azt nem tudom max mekkora mehet bele - talán 130-ast olvastam amivel még használható.
@molfer98: milyen teleszkóp,vagyis mekkora az útja?és milyen alkatrészek?szerintem nagy utas telót ne tegyél Polarx-ba...nem arra van.esetleg nagyon,nagyon óvatosan használva megbirhat egy 160-ast,de elég kevés az esélye.ha hardtrail vázat akarsz akkor vegyél vagy 2007-es vagy az előtti Hardy 1,2,3 vagy 4-es vázat,persze használtan.azok birják 160-ig.nekem például volt egy 2007-es zöld Hardy 4-esem és 160mm-es RockShox Domain 302-vel használtam.nagyon jó volt a geometriája és nem is lett baja a váznak se.
Annyit még tudnátok mondani hogy Magellan polar 4x-el milyen jó lenne? Vagy hogy egyáltalán az alkatrészek jók e a magellan vázba? Húsvét után meg jönne a teleszkóp.
Felejtsd el!!!!!!!! MOST AZONNAL!!!!!!! Első letörésnél kitörik alólad tőből a villa és felnyalod a földet!!!!!!