A napokban szopat viszont a technika, valami enyhe kattogás van, leginkább elinduláskor, meg nagyobb nyomaték átadásnál. A nyeregcső ki lett pucolva + zsír, pedáltengely szintén. Nyeregből kiállva is van kattogás, meg amikor nem terhelem a hajtást. Így a hajtás kizárva talán (erősen nyomkodva sem ropog sem az integrált középrész, sem a nyereg, nyeregcső). Olyan mintha előlről kattogna valami, de lehet csak a váz adja át. Hasonló hang, mint amikor a nyeregcső kattog (kicseréltem az új Acort a régire, ugyanaz van).
Amire gondoltam: - váltótartó fül: kicsi az esély ki tudja, - kormány vagy kormányszár: ezek sem nyekeregnek ha nyomkodom őket - első kerék gyorszár - nyereg maga talán: kiállás közben is van hamg, így nem hiszem - integrált középrész: talán több zsír kell?
Amit kizártam: - lánc: nincs megnyúlva - kazettatest: merev, nincs holtjáték - küllők feszesek
Szerintetek mi lehet a bűnős? Nem folyamatosan kattog, egyenes úton semmi hang, csak elinduláskor, emelkedőn, jobban taposáskor. Az a vicces, hogy nemrég költöztem át a vázra, semmi hang nem volt sokáig. Egyedül tárcsa csere volt azóta, semmi más.