Vlakinek van ilyennye ? Ha igen akkor irja már meg hogy milyen strapabiro és milyen váz.
Vlakinek van ilyennye ? Ha igen akkor irja már meg hogy milyen strapabiro és milyen váz.
Hello. Hát mostmár megvettem. És elég erősnek néz ki. Kiprobálni nem probáltam ki mert még nincs sok cuccom de énis dirt-re vettem.
hát így mostmár senki nem fog rá válaszolni szerintem, bár amugysem mert úgy kb. senkinek nincs ilyen Identitije viszon nekem van egy Identitim. Árban szerintem nagyon ott van a 666-os de ha te XC-re akarod használni simán jó még többet is kibír, ki kell hogy bírjon egy képet láttam róla törve, a hajtókar csapágy felett ez szerintem azért van mert szar a kialakítása a váznak. Alapjában véve az Identiti jó választás kevesen ismerik még idehaza, nekem felsőbb kategóriás vázam van, elég jól bírja a dolgokat. Így leárazva nagyon megéri az árát az én vázam 110 lett volna de behozták nekem 70-be.
ja én is láttam ezt a vázat , erre én is kíváncsi lennék , mert az eggyik üzletben le vannak értékelve úgyhogy véleményt pls