Fiúk, lányok,
Meg tudná mondani/írni valaki, hogy hogyan lehet a kerékméretet/kerületméretet "/mm-ben betáplálni.
Köszönettel Pali
Fiúk, lányok,
Meg tudná mondani/írni valaki, hogy hogyan lehet a kerékméretet/kerületméretet "/mm-ben betáplálni.
Köszönettel Pali
Nem tehetek róla, az ember sokszor kifelejti azt, ami egészen természetes... Adataidat reset előtt írd fel, mert a műszer memóriája törlődik.
Találkoztam már ezzel a típussal, és úgy emlékszem, a két vörös gomb együttes megnyomásával lehet alaphelyzetbe állítani (kb. 10 másodpercig kell őket tartani). Ugyanezt érheted el - amennyiben a gombok nem működnének -, ha kiveszed belőle az elemeket. Úgy rémlik, előbb az órát kell beállítani, utána a kerékméretet. Vagy fordítva, de úgyis mindegy. Azt már nem tudom megmondani, hogy a jobb vagy a bal gomb lépteti-e a számokat, illetve melyik hagyja jóvá a beállításokat, s lép tovább. Én nem riadnék vissza a próbálkozástól, hogy kitapasztaljam a működését. Meglehet, jelentkezik majd valaki, akinek van ugyanilyen műszere, leírása, de ha késne a pontosabb válasz, segíthetsz magadon. A kerékméret ismételt beállítására, úgy tudom, más mód nincsen, mint a reset, vagy ami ezzel egyenértékű, az áramellátás megszüntetése rövid időre.