Juicy 3 féktest felújítás

1-2 (2 hozzászólás)

Juicy 3 féktest felújítás

Elküldve: 2018.09.20. 08:09 felhasználó ikon   ricsike16 

  • ricsike16 avatar
  • túrázgató/városi harcos
  • Hozzászólások: 5
Témaindító hozzászólás:

Sziasztok! Vettem felújító készletet juicy 3hoz, és most az a problémám, hogy ugye teljeseb le kellett engedni az olajat. Tegnap próbáltam feltolteni és ahogy nyomom a felső fecskendot nem megy végig az olaj a féken, nem nyomja az alsot. Mi lehet a probléma? Az összes tomitest cseréltem plisz dugattyut. Előre is köszi.


Elküldve: 2018.12.29. 10:15 felhasználó ikon   GeoMan 

  • GeoMan avatar
  • sima XC-s
  • Hozzászólások: 21

Két lehetőség van, vagy valahol eldugult, vagy valahol véletlenül elzártad valahogy az áramlást(például egy túlhúzott/begyűrt tömítéssel, stb) . Szedd szét újra és kezdd el külön-külön megnézegetni, modulonként, hogy átenged-e. Azaz külön féktest, külön vezeték, külön fékkar. Ha mindegyik átereszt külön-külön, akkor valószínűleg rposszul lett összerakva és a második eset él, ha meg bármelyiknél megtalálod a dugulást, akkor az adja a nyílvánvalót, éa akkor már annál az egységnél kell keresni a hibát.

Üdv: GY

ui: Lehet, számodra nyílvánvaló, de ha mégsem: amikor feltöltöd, ellenárammal kell dolgozni, azaz lentről-felfelé, a féktesttől a kar felé, mert a levegőt az tolja ki maga előtt, illetve akkor mindennek nyitva kell lenni, tehát a fékkaron se legyen lezárva a olajtartály, mert ha zárt a rendszer, akkor a rendszerben lévő levegőt nyomod csak össze az olajjal, aminek a csökkenő térfogat miatt megnő a nyomása, és egy idő után az is okozhatja, hogy már nem bírod tovább tölteni.


Új hozzászólás:
Az "Elküld" gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket!
(formázási lehetőségek)
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!