@magyarzoltan: Első körben látnunk kellene a sérülést ahhoz, hogy el lehessen dönteni javítható-e. Egyébként vannak szakemberek akik karbon felniket, vázakat javítanak, így nyilván villát is lehet. Csak kérdés, hogy megéri-e foglalkozni vele, mert szép nem biztos, hogy lesz, meg mindig ott fog motoszkálni a fejedben, hogy ott javítva lett, és azért nem is ingyen csinálják, viszont kb 20-25ezerért már kapsz jó karbon villát. @terminator: Ne gondold, hogy olyan gyenge anyag a carbon. Olyan dolgokat is kibír, hogy nem is gondolnád. Nyilván van olyan erő amivel szemben nem úgy "reagál" mint pl. egy alu váz, de azért komoly dolgokat kibírnak. Példának okáért én egyszer hülye fejjel bringán ülve vittem át a szerelőmhöz egy vázat, és véletlenül megcsúszott rajtam a váz, az első villája az első kerék küllői közé került, majdnem az összes küllőmet elszakította, és valószínűleg ahogy bekerült a "körforgásba" pont nekicsapta a villát a bringa karbon villájának mert az eset után láttam egy kis festék lepattanást a villa élénél. És láss csodát, sem a karbon felni, sem a karbon villa nem sérült :) Pedig elég cifrán nézett ki: http://foto.testbike.hu/media/pics/galleries/9184/60_3456.jpg