Sziasztok, Van egy Joytech agyas hátsó kerekem, amire ráférne egy kazettatest csere. Kompatibilisak a Shimano kazettatestjei vele? Mert Joytechet sehol sem találok. Köszi, Erik
Sziasztok, Van egy Joytech agyas hátsó kerekem, amire ráférne egy kazettatest csere. Kompatibilisak a Shimano kazettatestjei vele? Mert Joytechet sehol sem találok. Köszi, Erik
Elnézést lemaradt, uniq agyról van szó, nem nagyon szedhető szét ha jól néztem...
@colew: Nekem meg az a problémám, hogy a kazettatest lötyög így kóvályog rajta a koszorú. Mikor megállítóm a szép kerepelés mellett ilyen egészségtelen hangot is hallat amit leginkább a csapágyas mosógéphez tudnék hasonlítani. :( Mit lehetne vele csinálni??? Vettem új agyat de ez valahogy menthető még?
@colew: Nem csereszabatos egyik a másikkal.
A gyártó (Joytech) kínálatában van kazettatest, kereskedőink azonban - úgy látszik - nem rendelnek. Valószínűleg nem éri meg nekik. Műhelyekben kell próbálkozni, hátha akad valahol. Ámbár, szerintem, hamarabb kapsz agyat, mint ilyen alkatrészt.
Lassan ott tartunk, érdemesebb mindenből újat venni, mint a javíttatni. Ha fűzetsz egy új agyat, az 10 K arany körül van. Nagyjából ennyiért fűzött kereket kínálnak.