Egyben venni, vagy darabonként összerakni érdemesebb? Váz, egyéb alkatrész ötletek?
Egyben venni, vagy darabonként összerakni érdemesebb? Váz, egyéb alkatrész ötletek?
Köszönöm a válaszokat. Úgy fest, maradok a régi bicajomnál, azt építgetem tovább...
@krutika: az enyém már kb 150 be van és még mindig nem fullos de kb 200 220 ból már lehet
ez nem tudom most mennyi újonnan de szerintem ez jó vétel
http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=494&id=203&pp=mygl
150.000-ért már összelehet rakni egy fullos bringát dirt és street kategóriában is..
@Princewall14: Én az enyémre nem költöttem ennyit összesen. :) Egy merev villás 24"-os street monti fék nélkül olyan 120 szerintem, használt cuccokból, akkor az elég sokáig használható és elég jó alkatrészekből van összerakva.
Szerintem mindenképp kompletten vegyél és inkább használtan.Ezt saját tapasztalatból mondom.Én a MEREV dh/fr bringám durván 350-400 ezerből építettem.És még ennyi pénz ráfordítás után is maradtak rajta gagyibb cuccok.Holott használtan már 250-300 ezerből patent dh/fr ÖSSZTELÓST vehettem volna.Erre így utólag már rájöttem. tudom más kategóriáról beszélünk,de ez máshol is így van.Nézz körül itt bolha.testbikeon.Vannak jók egész jó áron!
ja igen , ha street akkor egy villa kb 20-25 ezer de ha dirt akkor minimum 60 ezerrel szamolj ha ujjat szeretnel..
Nos, lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg; egy könnyebb, főleg utcai bicajra gondoltam, de olyanra, amivel néhanapján kimehetek hegyi utakra (nem ugrálni) stb.
Ez attol is fugg, hogy hasznaltan venned-e az alkatreszeket, vagy nem..:D mert ha ujjonnan akkor szerintem egy ertelmesebb vaz mar 60 ezer, hajtas minimum 20, hatso kerekagy szinten az, elsot mar lehet venni 15 alatt, felnik minimum 6 ezer kullok 3 ezer kormany stucni kombo az kb 15 korul.. es meg szamold bele a kisebb alkatreszeket, tehat igy azt mondom kb 150 alatt nemnagyon..:/
street meg a freeride azért eléggé messze áll egymástól, még ha dirt/freeride bringát akarnál az talán tökéletesen megoldható lenne, egyébként meg minden attól függ hogy milyen kategóriában gondolkozol, egy olcsóbb alkatrészekből , de jó vázra felépített bringa is lehet ugyanolyan jó, csak a tömege és a tartóssága nem lesz annyira jó