Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy hol lehetne Kelly's vázat vásárolni? Neten szinte sehol nem találok. Esetleg tudna valaki egy oldalt ajánlani? akár belföldi, akár külföldit.
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy hol lehetne Kelly's vázat vásárolni? Neten szinte sehol nem találok. Esetleg tudna valaki egy oldalt ajánlani? akár belföldi, akár külföldit.
Köszi a segítséget mindenkinek!:) A linket is, telefonon majd érdeklődöm iránta:)
@drahoss: Itt is van egy: http://excelsiorsport.hu/index.php?module=kerekparok&sub=vazak
@drahoss: Tuttibringánál szokott néha lenni egy-egy darab, múltkor linkeltem is valakinek, most pont nincs. Asszem, 2012-es Madman volt 35-ért talán, kisebb volt, mint neked kell.
Ebike oldalán van egy, de hát 15,5" váz:D nekem az egy kicsit kicsi:) sajnos 21-22" váz kellene. de köszi az infókat.
Nekem úgy rémlik, hogy ebike-on sokáig lehetett rendelni Beast vázat, meglepően nevetséges összegért (30-40K talán?). Hívd fel ebike-ot, ridebike-ot, hátha elfekvőben pihen valahol egy ilyen váz. Itt bolhán is láttam, újonnan 35-ért.
Köszi a segítséget! A legtöbb helyen a Merida, Neuzer márkával találkozni, esetenként 1-1 Trek, Kona márkával. Bár reménykedtem, hogy "új" bontottba lehet valahol találni.
Én úgy tudom csak hasznaltam lehet külön, a kellys nem árulja a vázat.