Esetleg vélemény erröl a cangáról? Érdemes beruházni rá, vagy felejtős? Kezdő vagyok és kb ennyire futná anyagilag!
Esetleg vélemény erröl a cangáról? Érdemes beruházni rá, vagy felejtős? Kezdő vagyok és kb ennyire futná anyagilag!
@Dane95: Hát figyelj, én anno 150ért vettem a bringám és abban is rugós Tora van + Sram X.9-es váltószett.
@Tamoo: Az a baj, hogy az ennél olcsóbb bringákat általában már RST-vel szerelik vagy valami gagyi Santour-ral! Ne érts félre tudom, hogy nem telik mindenkinek ilyen bicajra, (többek közt nekem sem) de azért az a tora meg az a váz nem valami bóvli sz@ar cucc főleg a váz. Meg ha kiszámolod ennyibe fáj (ha nem többe) egy ilyen cuccokból összerakott bringa!
@Dane95: Ez meg túlárazott. Sokkal több, jobb ár-érték arányú van.
@Tamoo: Én is ezt az elvet vallom. @Salo ha mindenképpen ebben az árkategóriában akarsz bicajt venni akkor én ezt ajánlom: http://trek.hu/index.php?option=com_pvm&task=megnez_termek&product_id=765&category_id=41&Itemid=116
Ennyiért én még nem vennék fullyt. Belépő kategória. Ennyiből már elég jófajta merevvázasat lehet venni. Ha meg mindenképp fully kell még dobj hozzá némi lóvét. A kelly's-ek alkatrészválogatásával amúgy sem vagyok kibékülve.
@Salo: Attól függ milyen terepre használnád mik az elvárásaid...stb (kell-e a bicajba hátsó rugóstag pl)
@Salo: Ennyi pénzből biztos nem Kellys-t vennék, mondjuk én soha nem vennék. Sokkal komolyabb márkák közül válogathatsz ennyiből, nézelődj még szerintem.