Szevasztok! Hát nem gondoltam ,hogy ennyit fogok idegeskedni egy vadiúj biciklin. Amiket már ide is leírtam ,hogy a hátsó fogaskoszorútól olyan recsegő hang jön hogy az nagyon zavaró egyszerűen nem tudta senki orvosolni .Próbálta egy szerelő valamint egy szervizbe is elvittem(persze külföldön vagyok jol elkérték a pénzt a semmiért),de csak megmaradt a fogaskoszórútol jövő hang tekerésnél,recseg ropog.Imádnám ezt a biciklit de így ráülni sincs kedvem.Szervízbe vinném garanciálisan azonnal de 700 km-t nem érné meg ezért hazautaznom az a bicikli árának a fele.
Úgy döntöttem kicserélem az egész hátsó részt.Aki most ad majd választ remélem nekem, az ugyis tudja ,hogy milyen alkatrészek vannak a gépen . Kérdéseim: -Kb 10.000-ig akarok váltót venni ami ennyire nem ér le a földig meg jobban feszíti a láncot,melyik legyen ami kicsivel jobb mint ez az acera?Ja igen és ha veszek újat az passzol a váltókarokhoz vagy mindig adnak a váltóhoz azt is? -Fogaskoszorú? Melyik lenne jó hozzá?Esetleg 7-es helyett 8-as megoldhato lenne valahogy? -Na ezt viszont nem tudom ,hogy a kerékagyat is cseréljem ha már ezeket megteszem?Vagy csak a belső csapágyas részt? Na körülbelül ezek a terveim,most vagy jól kinevettek vagy nem tudom,de kétségbeesésembe nincs jobb ötletem. Legyetek szívesek írjatok egy nem tul drága összeállítást vagy valami tanácsot kérek ,hogy hülyeség a teljesen gyári cuccokat kicserélni vagy .....nem tudom. Csak ha esetleg azt mondanátok hogy akkor már vegyek rá jobb cuccokat ,nekem csak napi kevés használatra kevés terepre (de néha oda is)kell egy kerékpár .Ezért nem akarok nagy befektetést csak hang nélküli tekerést ennyi!
Előre is köszönöm! Ígérem több Kelly's-es témát nem nyitok!