Szevasztok !
Segítségeteket kérném! Olyan problémám van ,hogy a kerékpáromnál, a megadott linken lévő fotón piros karikával bejelölt részeknél nem tudom beállítani úgy a kereket ,hogy teljesen pontosan a villás részek közepén legyen.Felül a féknél be tudom állítani ,de ott is csak úgy ,hogy kicsit húzok a keréken és nem tudom ,hogy ez normális e? Ha hagyom ,hogy teljesen nyugodtan ráüljön a tengelyre akkor eléggé balra áll és v-féknél ez nem igazán jó dolog meg hát zavar is.De ha ez normális ,hogy kicsit kell rajt húzni, hogy középre állítsam és ez a tengelynél sem gond akkor nem is érdekel. Viszont az is zavar hogy a másik bekarikázott résznél meg akármit csinálok akkor sem tudom beállítani még ha erősen megnyomom a kereket és úgy húzom meg a gyors zárat akkor is visszaáll az eredeti állapotába kicsit a bal villa részéhez közelebb áll és a váz párhuzamától is kicsit 1-2 mm-rrel eláll. Ez sem gond? Vagy hogy lehet ezt orvosolni? Vagy ezekkel együtt kell élni? Csak az a baj ,hogy szeretem ha minden úgy áll a kerékpáron ahogy kell. Előre is köszönöm a segítséget ! Sérülés nem történt a kerékpáron és elég új még.
http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=11757&id=4&cat=5