Hol lehet beszerezni? 1.95 széles kellene.
21mm-es felnire nem szívesen raknék 2,1-es gumit. Ha jól tudom akkor a 25mm-esre is maximum csak 2,24-est lehet rakni. A Meridámon ilyen gumik vannak http://www.amazon.com/Kenda-Komfort-Bicycle-Blackwall-1-95-Inch/dp/B002DX1D6W/ref=pd_sxp_grid_pt_0_1/181-5585429-7436223 . Évekkel ezelőtt vettem az ebike-ról, valami 1000-1200 forintért és alig kopott meg, ilyen állapotban van: http://kepfeltoltes.hu/130616/IMGP3254_www.kepfeltoltes.hu_.jpg . Kellett egy olcsó gumi, ennél nem volt kép és csak annyi volt odaírva hogy félterep. Amikor megjött nagy csalódás volt, de hamar megváltozott a véleményem:D Döngölt földutakra tökéletes, és sáros sem lesz, nem kell leszállni minden egyes sáros szakasznál, 4,6 bárig fel is lehet fújni.
@Teasuti: Bár attól függ mennyiért adja a kereskedő... Ha 10-ért hozza darabját, akkor egy-két ezer felárral már elgondolkodtató az ebay is, és akkor legalább azt kapom, amit szeretnék.
Vagy nézelődök még 11k/db áron alternatívát. -.- Amúgy ezek a Testbike-os árak ezek így hogy, vagy miből?? >:( 6500-ért best buy lenne, de 10-12 között már csak átlagos. :P
@mirage: Tegnap néztem én is a katalógusukat, ha nem tudnak hozni 1.95-öst, akkor méla undorral, de megelégszek a 120-as 520 grammos 2.10-essel is. :/ Kicsit tartok tőle mondjuk, mert csak 21 széles felnim van.
Köszi szépen!
Cikkszám 42970040 26X2,1 KÖP KENDA K1047 SMALL BLOCK EIGHT 120TPI DT 5845.84.- Ft Normál Kosárba
schwinncsepel nagykernel is van de csak 2.1-es....ha van a kozelben schwinncsepellel foglalkozo uzlet akkor a cikkszamra hivatkozva rendelhetsz....az arhoz ad hozza meg a 40szazalekos kereskedoi arrest is, igy ha szerencsed van akkor 10alatt megkapod..:D
@sipi88: Az elsők között találtam meg ezt én is. De ez nem felel meg az igényeimnek. :P Gyártó weboldalán az adattáblázatban is szinte kizárólag 120tpi-s értékeket látok, szóval nem is adom ez alá (fontos a tömeg). Ebay-en van 1.95-ös korrekt áron, de csak 60tpi és 490g. Én a 450 grammos 120-asra vadászok. :) Ezt összesen két oldalon találtam meg világszerte és mindkettőről 20+ ezerért tudnám rendelni a két darabot. Ezt sokallom érte, amikor 6500-as ár van kint ezen a gumin... -.- Egyelőre annyit tudtam tenni, hogy kértem ajánlatot a hazai forgalmazótól. Most várok.
Mondjuk az még egy vicces dolog, hogy 20k-ért se találok igazán alternatívát, ami 500 grammon belül van és sűrű apró mintázata van (jól gördül aszfalton, de nem megy a terep rovására se) és mindenes gumi kompromisszumok nélkül. Ez a Kenda ilyen. A nagyobb márkáktől csak verseny gumikat találtam, amik megütik a mércét, de azok meg gyorsan kopnak. :( Pl Maxxis Ikon 12k/db körül. Nagyon tetszik, de gyorsan kopik... Ennél többet meg nem adok egy gumiért. Jah és 1.95 széles kellene, ami Ikon-ból nincs is. :P Nem gondoltam, hogy pont belenyúltam egy piaci résbe, pedig egyszerű XC-s vagyok csak... -.- Nem hittem volna, hogy olyan nagy elvárás egy apró sűrű mintázat (Ikon, Small Block 8, WTB All Terrain), ami minden felületen megállja a helyét és azért nem pár ezer aszfalt alatt kopik el, de mindez 500 g alatt.
Azért köszi! :)
Itt a legolcsóbb: http://pilissport.hu/kerekpar-felszereles-gumikopeny-gumikopeny-26-k1047-small-block-eight-p-5325.html ez 2.1-es változat, 1,95-öst nem találtam.