Helló! Nemrég költöztem Debrecen környékére, és ara vagyok kíváncsí, hogy hol találok olyan boltot, ahol BMX alkatrészeket tudok venni.. persze márkás cuccokat, és nem ilyen "Józsibácsi maszek kerékpárboltjára" gondolok
Helló! Nemrég költöztem Debrecen környékére, és ara vagyok kíváncsí, hogy hol találok olyan boltot, ahol BMX alkatrészeket tudok venni.. persze márkás cuccokat, és nem ilyen "Józsibácsi maszek kerékpárboltjára" gondolok
@Krupcheck: 1 régi jó ismerős (: Nah látod a testbike-on keresztül eszembe sem lett volna boltokat keresni >.< köszi az infót ui.: az MGC-ről tudsz valamit, él még egyáltalán netes szinten? vagy mindenki facebook? (már rég nem követem az eseményeket)
http://kerekpar.info/bolt?loc=817&dist=15
Elég lesz? (: Rájuk kattintva véleményeket is találsz róluk, így ki is választhatod melyik szimpatikus.
@spank309: jelenleg nincs bicóm, tavaly eladtam.. de már van melóm, így tudom szponzorálni a bringázást :D Danni12 kössz az infókat a Hard Ride-nak a weboldala is kielégítő, most lesz mit nézelődnöm :D ui.: a nyitvatartás nem lényeg, éjszaka melózok, így az egész napom szabad (+/- az alvás)
péterfia utca-Velvárt Debrecen Csemete utca- Hardride Debrecen Vámospércsi út- Gyöngyház Böszörményi út- Pótkerék Füredi utca- Regina kerékpárbolt és ezeken kívül jócskán van még üzlet Debrecenben.
@Rudi000: bár ez már lehet neked drága lesz ahogy elnézem a bicód.
Péterfia u. 29. Te./Fax.: 00 36 52 321 610
Nyitva tartás márc. 1.-okt 1. : Hétfőn 13-18 h Keddtől-Péntekig 10-18h szombat 10-13
okt. 1-márc 1.-ig csak hétköznap vagyunk nyitva 10-18-ig szombaton zárva