Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen irányba tudok elindulni, illetve, hogy mennyit érhet a biciklim. Egy hirtelen fellángolásomnak köszönhetően 5 évvel ezelőtt vásároltam egy országúti biciklit, ha jól emlékszem nagyjából 300 ezer forintért használtan. Egy szezon használat után, teljesen abbahagytam a használatát, azóta használaton kívüli. Következő leírásban, lehetséges, hogy nem a tökéletes szakszavakat használom, ezért a szakértő szemek számára elnézésem küldöm: A váz, ha jól tudom egy 2012 vagy 2013-as 53cm-es Cannondale SuperSix elég jó, szinte karcmentes állapotban, a "kormánya" pedig Cannondale C4 carbon. Ülés "alatti" rész is karbon. Váltó+fék esetén nem találtam konkrét szériát, viszont gyanítom az is a 2012-13 körüli évjárat lehet: fékek Ultegra fékek elől hátul, váltó pedig Dura-ace, a hajtókar pedig egy szérián kivüli Shimano. Velomax agyak vannak , illetve Easton Circuit kerekek. Tudom, hogy nagyon nehéz így látatlanban bármit is mondani, de a leírtak alapján, valaki tudna egy megközelítő becslést mondani, hogy mennyiért érdemes egyáltalán meghírdeti a kerékpárt? Esetlegesen, tudna valaki olyan kerékpárboltot/kereskedőt javasolni Győr/környékéről, aki végez értékbecslést, jobb esetben esetlegesen felvásárlást?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.