Az érdekelne hogy kinek milyen hatósági intézkedése,kihágása volt eddig az életében,illetve jogtalan büntetések és egyéb eljárások indúltak ellene,vagy bármi nemü dolga akadtt a hatóságokkal!
Az érdekelne hogy kinek milyen hatósági intézkedése,kihágása volt eddig az életében,illetve jogtalan büntetések és egyéb eljárások indúltak ellene,vagy bármi nemü dolga akadtt a hatóságokkal!
Én a nyugati aluljáróban szoktam elsuhannia kékek mellett de nem nagyon foglalkoznak velem :D igaz gyalog vannak .
Engem egyszer GÖRKORIval csíptek meg gyorshajtás 30-as zónában. Egy harcorerocsessel történt az eset és egy civil rendőrkocsi vágott elém. 10.000FT-al megúsztam a dolgot. A trfó 40KM/H felett mutatott engem, védő cuccos meg nem volt csak sisak.
@Vilmos23: Ezek szerint rendőr és rendőr is között is van különbség.
@sniper: Nekem eddig nem problémáztak a küllőpálcák miatt.Nekem is csak az van fent és már párszor elmentem előttük este és nem villogtak hogy az nem jó.
@Supernova: Nekem már többször is össze akadt a bajszom velük. 1.-A Lidl-ben vásárolt 3M-es küllő prizma nem tetszett neki mert kimondja a szabályzat hogy csak borostyán sárga lehet,de ezzel elengedtek.Mondván hogy legközelebbre szerezek be olyat.Pedig ezt 360 fokban látni! 2.-Átakarok menni a gyalogátkelőn,gepárd autó jön,megáll átenged(milyen rendesek)áttekerek(tudtam hiba de siettem).Lámpa bekapcsol mindenféle hangdefektekkel kombinálva. Utánam jött,és lekapcsolt.Igazoltatás meg szonda.Megkérdezte mért nem szálltam le?Mondom sietek a lányomért a suliba(1-osztályos).neki ez nem kifogás!Aztán észrevette hogy még csengőm sincs!A két szabálysértésért 5000ft bírságot húzott rám!20 percet késtem a sulitól A lányom meg ott sírt,mert azt hitte hogy nem megyek már érte!
@Supernova: Nekem hála istennek még nem volt velük dolgom de volt már 2 alkalom mikor majdnem összecsókolóztam a motorháztetejükkel:D Ezért rossz hogy mennek 15-20km/h-val én meg fokozatosan mennék el mellettük mikor gondolnak egyet és velem keresztbe kanyarodnának le.De jó az első fékem így már 2szer emeltem meg a hátsómat nekik:P Néztek is hogy mi a ...?
@Supernova: pedig nincs alkesz fejem, de szoktak szondázni. A kedvenc hegyi ösvényemhez ugyanis izomból kell nyomni felfelé betonon fél órán át, néha 30 fokos 15 méter hosszú kis utcákon is és egy közepes forgalmú úton szokott a bokor mögött állni a szerv autóval.
Persze amikor letápászkodok szakadó izmokkal a nyeregből elég furcsán járok, mintha tojáshéjon lépkednék. Vörös az arcom is, szóval gyanús.
Szóval kérik a személyit aztán nyomják a szondát hogy: fújja kérem!
@BluElefantino: esetleg rendőrbicajjal :)
Csak kerékpáros kihágások számítanak?
@ikarus266: Hihetetlen, biztos össze lehet téveszteni a bicajodat egy rendőrségi autóval! :)
Egyszer meg akartak büntetni a kéken világító szelepsapkám miatt... Végül sikerült megegyezni, de kb. fél óráig vitatkoztam velük... (A KRESZ szabályai szerint a kék a megkülönbözető jelzés színe, ebben igazuk is van, viszont ez a fény oldalról jobban észrevehető, mint egy sima prizma (a prizmám is fent volt még), de ez sem hatotta meg... Eszembe jutott, hogy egy városban a villamos jelzőfényei kékek, és elvileg az is KRESZ szabályok szerint közlekedik... na ezzel úsztam meg :)))
Komolyan érdekelne-meg gondolom másokat is,azért hoztam létre ezt a topickot!