üdv. Egy peugeot 307 5 ajtós csapott hátu autóra 4 mtb szállítására ha nincs vonóhorog mit javasoltok? A lehető legolcsóbb megoldást szeretném.
üdv. Egy peugeot 307 5 ajtós csapott hátu autóra 4 mtb szállítására ha nincs vonóhorog mit javasoltok? A lehető legolcsóbb megoldást szeretném.
Sziasztok. Szeretnék vásárolni vonohorgos bringa szállítót 4db bringához. Tudtok e ajánlani valami bevált típust? Jelenleg németországban vagyok itt ezeket néztem ki.
4 bringát személyautón vinni már elég húzós szerintem. Én SK készítettem egy Thule Backpac 973 Replica -t. Jó erős, de kettőnél többet nem szállítok.
Helló.
Tetőcsomagtartó. A hátfalra rögzíthetőre én 3-at sem merek felrakni, mert húzza a csomagtérajtót, az meg nem arra van kitalálva.
1 szett Thule univerzális tetőcsomagtartó használtan 10-20e Ft, rá 1 db normális minőségű kerékpárszállító olyan 6ezer (Obiban vettem). Annál olcsóbbat nem vennék, van olyanom is, de hitvány minőségűek, mindig kikötöm gurtnival is a bringát, nem bízok a tartóban.
Ha ügyesen legóztok, összeforgatva felfér 4 bringa a tetőre. Egyetlen hátránya, hogy nem látod menet közben, és ha olyan paragép vagy, mint én, akkor viszonylag gyakran meg fogsz állni megnézni őket. De ha van veled még 3 ember, úgyis mindig pisilnie kell valakinek (: