Lábujjhegyen állva kell kápéznom már egy jó ideje és kezdem unni hogyha stabilan állnék bele akad a gumi a lábamba.Valami ötlet hogy mivel lehetne ezt orvosolni?
Lábujjhegyen állva kell kápéznom már egy jó ideje és kezdem unni hogyha stabilan állnék bele akad a gumi a lábamba.Valami ötlet hogy mivel lehetne ezt orvosolni?
Köszi, hát megpróbálom. a rövidebb hajtás meg attól függ hogy eltudom e cserélni, ha nem akkor marad ez
Hát rövidebb hajtókarral sztem szar lenne 2 megoldás van az egyik h olyan villát veszel ami jobban hajlik kifelé azaz nagyobb teló út de az meg nem biztos h jó streetre azaz biztos nem tehát csk a másik maradt ami meg az h nem vízszintes hajtkarokkal kp-zol hanem kicsit fentebb döntöttekkel mintha mint amikor manuálozol kicsit leülsz kp-nál is a hátsó kerékre de közben mégis a kormány fölé hajolsz mert anélkül nem tudsz ugye kp-zni és hátha. Ennyi ötletem van próbálgasd! :) Remélem segítettem!
Kisebb lábbal xd am meg rövidebb hajtókarral talán :/ Mással nemhiszem. Vagyis biztos van megoldás rá de az már költségesebb :S