Én most akartam neki állni BMX-ezni de most inkább dh-zni akarok de később BMX-ezni 1-1,5 év múlva. 15 vagyok :)
Én most akartam neki állni BMX-ezni de most inkább dh-zni akarok de később BMX-ezni 1-1,5 év múlva. 15 vagyok :)
en nem tudom mikor kezdtem el, azt tudom hogy egy noi felnott 29-es geppel kezdtem, csak allva tudtam tekerni mert ulve nem ertem el a pedalokat, megallni nem tudtam csak elore menni :) aztan kaptam egy bmx-et, abban az idoben ez volt a legmenobb montik meg nem voltak, utana par evvel kezdtek elterjedni a 16 sebisek.
@molfer98: hát én is tudnék mesélni én olyan 4-5 évesen tanultam valami kis tákolt cserebogárral:D Utána egy csepel tacskó amit az öregem folyton hegesztett mert menet közben kigurult az első kerekem csak hogy egy példát mondjak:D Első montim olyan 10-12 éves koromban lett.(vajszínű)13-14 évesen egy metálkék teszkós kappa y vázas monti az tartott 10 évig legalább.Most pedig van a magnum ami már a 3dik évét tapossa:)
@molfer98: gratulálok a szüleidnek, és 10 évesen kezdtél el járni?
Én 3 évesen tanultam meg, szüleim elengedtek egy pótkerekes kisbringával, de én belementem egy kátyúba (Imagyar utak) és leszakadtak a pótkerekek, viszont én tudtam tovább menni :) Egyébként úgy 7.es koromban csillant fel a szemem a DSP kategóriára, 3 éve van meg a keróm. :) (Most 19 vagyok)
Hali! Én olyan 5-6 évesen kezdtem neki.. kis oldalkocsis sárga biciklivel :) Emlékszem, még akkorát tanyáltam, hogy be kellett varrni a térdemet. A mai napig látszik.