Recseg a láncom! Mitől lehet? -tavalyi szezon óta nem használtam és új a lánctányér és a hátsóagy is, tehát más fogaskerekeken fut. mitől recseghet?
Recseg a láncom! Mitől lehet? -tavalyi szezon óta nem használtam és új a lánctányér és a hátsóagy is, tehát más fogaskerekeken fut. mitől recseghet?
@Ns-Biker87: ma megint mentem egy erősebb kört, még mindig recsegett de már kevésbé...remélem összekopnak:)
@skater: elev nem fut a vékony lánc egy bmx lánckeréken,vagy csak ha olyat veszel! hidd el próbáltam...........itt az összekopással van baj
létezik egy másik megközelítés is. több bicómon észrevettem, hogy akkor recseg a lánc, ha egy olyan lánc kerül egy olyan lánctányérra, amin a lánc oldal irányban lötyög, vagyis túl keskeny neki a lánctányér... ezekre mind vastagabb lánctányért vettem és a recsegés megszűnt...
@Ns-Biker87: akkor ez ilyen próba-szerencse hogy jó lesz-e vagy nem?
nem kopott össze afogakkal..........nekem a félszemes recseget anó..........mert használt hátsóagyra raktam.........de új aggyal kiválóan futott! ez a problémád! nem tudom h összekopik e neked így!
@Poseidon: Nekem is recseg az a szar, de nem non zavar... ilyen retkes levegő és időjárás körülmény mellett örülök hogy még megvan.
Homok mehetett bele. Vedd le a láncot és pár órát áztasd benzinben (vagy hígitóban) utánna vedd ki töröld meg, és rakd fel! nekem bevált.