Segítséget kérnék a 910es KMC-ről hogy hol tudom beszerezni,és kb mennyi pénzért........mindenképp ezt szeretném,várom a tapasztalatokat róla...előny-hátrány stb stb
Segítséget kérnék a 910es KMC-ről hogy hol tudom beszerezni,és kb mennyi pénzért........mindenképp ezt szeretném,várom a tapasztalatokat róla...előny-hátrány stb stb
@sipi88: ami nekem van simán belefér,és két fajta méretű/vastagságú lánchoz is jó! én azért vettem a bontót h ne kelljen szívnom ha lánc szakadás van vagy csak ki kell venni belőle stb stb!! egyszer kell megvenni!! alap dolog egy bicós arc szerszámkészletében! amennyiben nem akar kókányolni!
Jól van nincs mindenkinek olyan láncbontója amibe belefér egy ekkora batár lánc, azért meg külön láncbontót senki sem vesz hogy egyszer összerakja.
@Ns-Biker87: Milyen láncbontód van? Az enyém bőven nem éri át, sokat szenvedtem vele de megérte:D
@sipi88: már rég fel szzereltem bontóval :) combos volt de hatékonyan szereltem :)
@johnny336: Persze próbáltam, de nem fért bele, a láncbontót meg nem akartam megreszelni mert egyrészt elgyengíti másrészt pedig jó eséllyel kuka lett volna.
@Ns-Biker87: Sok sikert hozzá, majd számolj be hogy sikerült.
@sipi88: hát én kicsit hagyományosabban szerelem a láncokat: láncbontóval!
Nagyon jó lánc, kenés nélkül is szépen fut, bár ha szétakarod szedni akkor ne 100-as szöggel menj neki:D 1cm vastag acélcsapszeggel tudtam csak szétütni ami 45 fokba volt kihegyezve, de még azt is rendesen eltompította.
http://www.fehervarkerekpar.hu/termek/Lancok_es_alkatreszeik_Lanc_KMC_K910_BMX Lehet már késő de itt van egy :D
@debildrift: Nem találok sehol :O og,ih,hardride,harlyshop.velvart...sehol még testbike-on se
Annyi biztos ez a lánc még kenés nélkül is sokáig elvan és az ember nem feltételezi még álmában sem hogy elszakad!
Én is szeretem amiatt amit az előző kommentelő leírt nálunk 3800ft!
@debildrift: kiderítenéd hogy a távolból hogyan tudnák hozzájutni.......??
Imádom,mert strapabiró! Nincs akkor mozgása lefele ,igy nem veri annyira a vázat. Kicsit nehéz nem gramm mániásoknak való. 3000.- itt Nyiregyen