Nem rég kezdtem el úgy tekerni, hogy már próbálgatok néhány trükköt. Eddig egy Schwinn Csepel Magnumom volt, ami most már kevésnek tűnik. Maradjak mtb-nél vagy inkább bmx?
Nem rég kezdtem el úgy tekerni, hogy már próbálgatok néhány trükköt. Eddig egy Schwinn Csepel Magnumom volt, ami most már kevésnek tűnik. Maradjak mtb-nél vagy inkább bmx?
ha nincs sok pénzed akkor bmx mert a monti drágább de ezt neked kell érezned
Lényegében mind a 2 stílus bejön nekem, hát még szerintem maradok egy kicsit montinál amíg lesz egy kicsit több pénzem... eztán majd meglátom
@spank309: lehet van benne valami igazság, bár én soha nem ülök menet közbe a bmxen.
@ubi16: mert ha leülsz és gurulsz is vele akár, akkor sokkal jobban hajlik a térded sokkal jobban nyúlnak a szalagok, 4 évet bmxeztem most már több mint fél éve mtb és semmi olyan fájdalmam nem volt mint bmxnél és ezt nem csak én mondom hanem még szerintem sokan mások is itt az oldalon.
mért megy jobban szarrá a térded bmxnél mint egy street montinál, ha ugyan úgy le van tolva az ülés és álva tekersz? kérdéshez visszatérve, bmxel gyorsabban lehet trükköket megtanúlni, de ha montival csinálod ugyanazokat a trükköket (pl vázpörgetés), akkor az látványosabb.
@Marci_99: semmi sem olcsó, bmxen szarrá fog menni a térded, és az hogy strapabírobb ez szerintem hülyeség ugyan olyan anyagokból készült mint egy mtb.
@nemtomxD: értem, csak az a baj hogy nincs sok pénzem, és nézegettem, és az olcsókról nem olyan jókat mondtak :/
Hello Szerintem inkább vegyél bmxet mert azzal könnyebb megtanulni és strapabíróbb is mint egy mtb.