Sziasztok! 2004-es Kona Scrapből, 171 centis magassághoz szerintetek a 15"-ös(555mm felsőcső) vagy a 15,5"-ös(586mm felsőcső) méret lenne az ideális? Nekem alapvetően all mountain/trail használatra kellene még túrázásra, dirt-re és DH-ra nem.
Sziasztok! 2004-es Kona Scrapből, 171 centis magassághoz szerintetek a 15"-ös(555mm felsőcső) vagy a 15,5"-ös(586mm felsőcső) méret lenne az ideális? Nekem alapvetően all mountain/trail használatra kellene még túrázásra, dirt-re és DH-ra nem.
Ugyanakkor, ha van lehetőséged a nagyobbat választani, szerintem tedd meg. Manapság úgyis dívnak a hosszabb vázak és rövid stucnik.
@Archie: Köszi, én is inkább az M felé kacsintgatok. Az S szerintem dirt-re ideális lenne nekem, de AM-re rövidke, plusz 38 cm a nyeregvázcső, ami kevés lenne, ha ki akarom húzni, márpedig errefelé nincs libegő, így fék kell tekerni a hegyre. :D
Hello! Ebből a pdf dokumentumból néztem meg a 9. oldal táblázatát. http://downloads.konaworld.com/docs/2004tech.pdf Úgy sejtem lehet párhuzamot vonni az 5 vázméret alapján, hogy ez is, mint a 2007-es Kona-k 5 mérete S-től XXL-ig tart. Ha én Coiler-ből XL méretűt használok 183 centi magassággal, akkor neked jó lehet az M (15") is.