Sziasztok Kona Shred-be (m-es) szeretnék belerakni egy rock shox domian-t,bírni fogja?,és még egy kérdés:Azt hallottam hogy max.csak 185-ös tárcsa fér bele hátra!!! Ez igaz? kössz a válaszokat!!!
Sziasztok Kona Shred-be (m-es) szeretnék belerakni egy rock shox domian-t,bírni fogja?,és még egy kérdés:Azt hallottam hogy max.csak 185-ös tárcsa fér bele hátra!!! Ez igaz? kössz a válaszokat!!!
@lapos81: demég mindig arra ösztönözlek hogy nem nagy rugóutasra van tervezve az eleje......mint pl egy Ns Bitch-nek..na mindegy
@lapos81: a domained is minimum 160as, attól kisebb domain nincs, sőt az is ritka, gyanítom hogy 180as domaint tennél bele, ami csak annyiban különbözik a képen látható duplavállastól, hogy szimplavállas, a beépítési magasság a meghatározó ilyenkor, egy 180as szimplavállas villának kb ugyanakkora a beépítési magassága mint egy ugyanakkora duplavállasnak (+/- 1-2mm)
Ns-Biker87:ok,de az én telóm nem duplavállas és sokkal kisebb mint az!!!
@lapos81: kérdezd őt: http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=10301&id=60 ugyanaz a váz csak más nevű...shred scrap stuff full ugyanaz!! de a világ baromsága 100nál nagyobbat belerakni..nem erre való! előbb utóbb felcsőtörés lesz a vége......
Kössz a válaszokat!!! :-) ha esetleg valakinek volt benne ekkora teló és bírta az írjon kössz
@lapos81: nekem sok teló volt benne,de mind 100mm-es volt!! a 185 épphogy befér kb...
Ns-Biker87:neked mekkora teló volt benne?,és most akkor bele megy a 185-ös tárcsa vagy nem? kössz
@viktor123: ki kell hézagolni mint anno én...de fölös bele a 6"nál nagyobb
sztem örülj h a 185 elfér :O haveromnak a 160 as karcolta a vázat.. :D igaz volt benne egy kicsi 8as de nem valami nagy :D
a 185ös tárcsa igaz!! nem is kell nagyobb....széttöri a vázat majd....ha 203ast dobsz bele..... 100as telóhoz tervezték a vázat,ennek megfelelően használd és épitsd!! nekem 2005ben volt....és sokat kibírt,de nagyobb telót nem tennék bele!