Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Karbantartás miatt megbontottam a fent említett vázat, ami egy Kona Stab Deluxe 2008-as. Amikor kivettem a hátsó kereket, akkor a hátsó átütőtengely menetén volt egy "rugós menet", legalábbis ennek gondolom. A vázban lévő menet, egyébként nagyobb, mint a tengely alapmenete. Kérdeztem szervizest, azt mondja, hogy lehet ilyen önzáró téma lenne. Nos a gond összerakásnál jött. Ugyanis ha a tengely menetén hagyom a rugót, akkor nem tudom a tengelyt full betekerni, és ráadásul ezt a rugós menetet felnyomja teljesen, kiugrasztva a menetből. A vázban lévő menet előtt (kerékagy felé eső rész) van egy üres menettelen rész, amibe amúgy külön elfér ez a rugós menet. Ha így próbálom összerakni, akkor jobb a helyzet, de egy majd 5mm szintén kimarad, és meg is szorul a tengely, a rugó ugyanúgy a végére. Olyan mintha nem akarna a vázban lévő menetbe belekapni, ez a rugós vacak. A fő kérdés, hogy ki szerelt már ilyet? Mi ennek a módja? Mit csinálok rosszul? Nagyon kéne a HELP! Köszi!