Valaki tudja esetleg,hogy a 2008-as Kona Stinky-be amibe gyári tag van 216-os,bele lehet-e tenni a 222-es tagot?Köszi
Valaki tudja esetleg,hogy a 2008-as Kona Stinky-be amibe gyári tag van 216-os,bele lehet-e tenni a 222-es tagot?Köszi
simán belemegy a 222-es tag is! de az enyémbe volt már 230-as az még éppenhogy befért de csak ideiglenesen volt bent.. amúgy a 216 és a 222-es közt semmi különbség nincs,ugyan annyit mozog mind2 tag.
@Devilfish: Hát a Pearl az All Mountain tag. Nem hiszem h megfelelő lenne egy Fr vázba
Feltennék én is egy kérdést. Kona Stinky-be Rock Shox Pearl 3.1 tag.. szerintetek?
@Runner: A mai napig használom 222-es taggal ,semmi gond nincs vele ha valaki gondolkodik rajta simán megoldható.
Hát beleraktam a 222-es tagot és semmi baj nincs.Van ismerős aki így használja már évek óta és még Semering-et is megjárta vele.A két tag közötti 6-mmm-er különbség semmire sincs befolyással.
@Runner: Köszi az infót,nem az út kevés hanem nem találok 216-os tagot,azért gondoltam,hogyha nem ront a tervezett geometrián akkor 222-t tennék bele.Ráadásul azt hamarabb is találok.Ha esetleg tudsz eladó 216-os tagot megköszönném ha szólnál.
@jermannz: Teljesen mindegy melyik stinky-ről van szó, a gyári tag nem véletlenül 216-os. Az való bele. Bele lehet passzítani a 222-est, de semmi értelme nincs, 216-hoz van tervezve, fölösleges bele a 222. Ha kevés a stinky 18cm rugóútja akkor vegyél egy olyan vázat ami többet mozog! Ez az én véleményem, aztán ha gondolod próbáld ki 222-vel, bár szerintem baromság.