Kona Stuff vagy UMF Hardy 3 a jobb váz? Enyhe dh-ra és dirtre használnám.
Kona Stuff vagy UMF Hardy 3 a jobb váz? Enyhe dh-ra és dirtre használnám.
sziasztok! tudom nem vág témába de 2008as kona scrapbe milyen széles nyakú telót tudok tenni?azt mártudom hogy 1.5ös nem megy bele?valakinek valami tapasztalat? előre kösz
@Gotrek: mindkettőt próbáltam. Szerintem a Kona talán egy picivel jobb geoval rendelkezik... az meg hogy melyik az erősebb szerintem túl sok különbség nincs. Meg Hardyból túl sok van, ami persze azt is jelentheti, hogy megbízható. A válaszom: Stuff
@Gotrek: értem DH alatt én inkább csak a nagyon lájtos formáját értettem. letörésugrás semmiképp se és duplavállas telót se akarok max oylan 140mm-s telót tennék bele.
dh-ra ne használj merev vázat mert nem arra találták ki őket (ugyanúgy mint a duplavállas villa használata ezekbe a vázakba) ,ezért nem is bírná sokáig azt! kivéve ha csak a lájtos legurulást nevezed dh-nak! dirtre jók,de másra nem! akár csúnyán meg is sérülhetsz ha durvább dologra használod mint dirt,mert eltörhet mint egy mint minden más is,! egy dh váz is elfáradhat pedig az arra van kitalálva!...pl: letörésezés,vagy hosszabb sziklás lejtők... nem okoskodásból írom,mert nem vok dh-s és nem is leszek..egyszerű street-es vok,de láttam már pár dolgot e-téren! üdv!
@Gotrek: Hát a mostani kona vázak nem a legerősebbek de 2008 előttiek megbízhatóak. Talán egy Hardy 3 jobban bírja a strapát, nekem is az van és meg vagyok vele elégedve. Ha használtan akarsz akkor egy régebbi stuff-ot vennék a helyedben, de újonnan inkább hardy.