Kontrafék szétszerelés után sokat teker üresen? Képekkel!

1-2 (2 hozzászólás)

Kontrafék szétszerelés után sokat teker üresen? Képekkel!

Elküldve: 2017.07.22. 21:58 felhasználó ikon   gyk 

  • gyk avatar
  • Hozzászólások: 1
Témaindító hozzászólás:

Kontraféket szétszedtem küllőcsere miatt. Összeszerelése nem lett az igazi, mert sokat teker üresen. Fél fordulatot is megtesz a pedál, míg rákap és elkezd tekerni. Mindent bezsíroztam össze szereléskor. Mit rontottam el? http://xomf.com/gqfps http://xomf.com/ddcdl http://xomf.com/sjrlv http://xomf.com/knzsz http://xomf.com/hzgvw http://xomf.com/rgqlk


Elküldve: 2017.08.18. 06:13 felhasználó ikon   JPeti86 

  • JPeti86 avatar
  • túrázgató/városi harcos
  • Hozzászólások: 251

Első gondolat, hogy a küllőcseréhez elég lett volna leszerelni a fogaskereket. Egy rugalmas acél gyűrű (és 3 köröm meg egy perem) tartja a helyén, amit iszonyat nehéz levenni meg feltenni, de ez lett volna a módja. Mindegy, nem árt az agynak némi szétszedés újra zsírozás.

Fékezés pozíciójához képest valóban odébb van a tekerés pozíciója, nem olyan mint a racsnis agyak hogy azonnal teker, de fél fordulat a pedálon elég soknak tűnik, az a hátsó fogaskeréken lehet egy-másfél fordulat is, fele ennyi kellene legyen talán.

Ha egyébként teszi a dolgát akkor valószínű nem olyan nagyon rosszul raktad össze. Szerintem szedd szét újra és próbáld meg megérteni, pont olyan ez mint a legó az óvodában csak mocskosabb :-)

Amúgy valami annak az utolsó előtti képen lévő menetes izének és környezetének a beállításaival lesz, ez feszíti rá a belső fékpofákat az agy belső oldalára, azt hiszem. Utoljára évekkel ezelőtt szedtem szét kontrás agyat, először és utoljára, nem éppen egyszerű szerkezet.


Új hozzászólás:
Az "Elküld" gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket!
(formázási lehetőségek)
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!