Középcsapágyhoz milyen hézagoló gyűrűk kellenek?

1-4 (4 hozzászólás)

Elküldve: 2016.09.11. 10:21 Dancsecs Gábor 

• Dancsecs Gábor avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Szaiasztok! Nemrég vásároltam egy Shimano FC-M543-as integrált hajtóművet volt hozzá ugyan középcsapágy de a hézagológyűrűk valamit tengelycsavar sajnos nem!Mivel 68mm-es a csapágyházam kellene hozzá pár hézagoló gondolom. Hozzá lehet jutni valahol ezekhez külön is és ha igen milyeneket kell vásárolnom, és hol érdemes (tengelycsavar is kellene sajnos azt sem tudom milyen lenne jó)??? Vagy ruházzak be egy új dobozos Shimanora??? A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!!!

Elküldve: 2016.09.22. 13:40 johnny336 

• johnny336 avatar
  • sima XC-s
  • Hegyikerékpárosok csapat
  • Hegyikerékpárosok csapat

http://www.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/SI/Deore-LX/SI_6JXFE_002/SI_6JXFE_002_En_v1_m56577569830638259.pdf

Itt meg tudod nézni, hogy milyen széles, és hány darab kell különböző esetekben.

Bemész kb. bármelyik bringaboltba, és tudsz venni hézagolót, kb. 150 Ft/db áron.

Elküldve: 2016.09.22. 10:58 Knight_ 

• Knight_ avatar
  • túrázgató/városi harcos

@Dancsecs Gábor: Szia! Úgy tudom, hogy ehhez a hajtóműhöz alapszintű középrész jár (BB51), ami nekem 1500km-t bírt száraz időben. Szerintem nyugodtan vegyél hozzá egy rendes középrészt (nekem az SM-BB80 vált be), amihez kapsz távtartókat is, a mostanit meg tedd el tartalékba. Egyébként a 68mm-es csapágyházhoz 3 gyűrű kell (2 a hajtás oldalra). A hajtókarrögzítő csavarok pedig elvileg M6x19mm méretűek imbusz fejjel, egy db alátéttel (kötőelem szaküzletben biztos kapsz). Ha nem akarsz új középrészt venni és nem találsz sehol hézagológyűrűt, én tudok adni.

Elküldve: 2016.09.22. 10:11 trancegod81 

• trancegod81 avatar
  • sima XC-s

Helló!

Elvileg lehet kani külön is hézagolókat, de javaslom hogy járjál bringaszerelő műhelyről műhelyre, szerintem fog adni neked valaki potom pénzért.

Üdv: Cs

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!