2 kiszemelt van ~130e ft
Kross Level A3 2012
Kross Hexagon X9 2012
vélemények ,öltetek ? köszi előre is
2 kiszemelt van ~130e ft
Kross Level A3 2012
Kross Hexagon X9 2012
vélemények ,öltetek ? köszi előre is
@Glacier: Oké de szerintem nem rosszak a tárcsafékek sem,én biztos nem spórolnák,de ha ennyi a keret akkor lehet építeni is de jól össze kell válogatni a hozzávalókat!
Én úgy gondolom hogy ha ennyit szánunk egy biciklire akkor lehetne spórolni pl a tárcsafékekkel és helyette venni valami magasabb kategóriás v féket. Tehát arra gondolok hogy sok olyan dolog van rajta ami fölösleges egy ilyen bringára azt a pénzt hasznosabban is lehetne forgatni. Nekem van pl egy Meridám amit 150 000ft ből raktam össze és Rock shox villája van meg deore v fékek
@Glacier: Nem sértésből de ennyi pénzből mit építenél?Legjobb ár-érték arányúak a KROSS bringák-persze az olcsóbb természetesen gyengébb is!
Én ennyi pénzből inkább építenék egyet és nem Kross vázból. Am az A3 biztosabbnak tűnik.
@iterativequ: Ha nem lenne jó,futtasd dupla ablakban a böngésződet!
@kzscube: Jobb is a felszereltsége,nem kell rákölteni egy vagyont legalább,hogy egy normális kerékpár legyen!
@titi25: Én mind a kettőt próbáltam, és nekem az a3-as jött be!-Nem fogsz benne csalódni!:)
Szerintem is a Level A3-mat vedd meg,nem fogod megbánni az biztos!
@titi25: Mind a kettő jó vétel, szubjektív véleményem az, hogy inkább a KROSS Level A3. Ez a már évek óta nagy sikerrel futó A2 Disc idei változata. Nagyon strapabíró, masszív darab, akik eddig már vettek ebből a változatból, azok nagyon szeretik, és nagyon elégedettek vele. Egyébként egyikkel sem fogsz mellé, érdemes lenne mindkettőt kipróbálnod, ha van rá lehetőséged.
A használt biciklikből valóban lehet jót ki fogni, de az is olyan, mint a használt autó...
ha használt bicajt veszel az 10x jobban megéri mint egy új PL:http://apro.bikemag.hu/browse/mountain-bike/mtb-kerekpar/specialized-hardrock-kerekparok-bomba-aron-l62606.html