Szia! NEM HASZNÁLTAM és NEM is PRÓBÁLTAM! De ahogy leírtad viszonylag olcsó, talán túlságosan is! A véleményem a testbike-on és az interneten látottak, olvasottak alapján írom! Az alkatrészekkel semmi baj nincs, belépő szintű, alsó kategóriás cuccokkal van felszerelve. A truvativ kormányzás alap felszereltségnek mondható, megfizethető, minőségi. Az első, hátsó teleszkóp számomra még ismeretlen ( nem próbáltam még ilyet) de kezdőknek tökéletes lehet. A Novatec agyak is biztos bírják a strapát, sokan használják őket, köztük én is, nincs vele bajom, ha karban vannak tartva. A fék már kétséges, hogy bírja e, mert szerintem a juicy 3 magas hőfokon már nem fog valami jól és azért vannak szituációk ahol meg kell fogni a paripát lefelé :)
A váz geoja sem lehet rossz, engem régebbi magellanokra emlékeztet, ha ugyan az, csak a dizájn más, akkor jó lehet, de, ha a Kross fejlesztette, nem biztos, hogy hosszabb távon kifiztődő, talán 1990-97 óta nem hiszem, hogy rendelkeznének annyi tapasztalattal, hogy egy strapabíró freeride bicót építsenek. Összességében az alaktrészekkel semmbi baj, inkább a váz lehet a gyenge pont!!! Ha már van ennyi pénzed egy komplett bicóra, nézz szét a használt piacon, +30-50e Ft-tól már egész jó Kona-kat, Cannondale-eket lehet kapni, amiket többen használnak előszerettel!
Üdv.: Viktor