Sziasztok!
Új vagyok itt,és érdeklődni szeretnék erről a bicikliről mi a véleményetek? KTM Life Time 8 LL
Főként városban használnám,inkább mondom "hobbi" bringázásra.Várom a véleményeteket.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Új vagyok itt,és érdeklődni szeretnék erről a bicikliről mi a véleményetek? KTM Life Time 8 LL
Főként városban használnám,inkább mondom "hobbi" bringázásra.Várom a véleményeteket.
Előre is köszi.
@hefi: Az a helyzet hogy én itt élek Horvátországban,és nekem most magyar országra menni csak a bicikliért plusz költség lenne.De megnézem az oldalt amit tanácsoltál.Köszi
@Sisqo: ezeket (a Scottot biztosan) nem lehet kapni itthon!
A TestBike egy vélemény oldal, ahol 50.000 bringás írta le tapasztalatait. Azt javaslom, hogy inkább azok alapján dönts!
Itt vannak a neked való trekkingek >> népszerűség, és megbízhatóság szerint sorba rendezve!
@hefi: Szia!
Bocs a zavarásért a 3 közül melyiket érdemes megvenni.
http://web.dinamic.hr/index.php/trekking-bicikli/sub-comfort-30-men-lady-detail
http://bikesport.hr/proizvodi/bicikli/b_2014/trekking/trans-sander-805/#variationdetail805_24
vagy ugye ezt amit kérdeztem.Az ne zavarjon hogy külföldi az oldal.(persze ha érthető,de a számok,adatok ugyanazok) :-)
@hefi: Köszönöm szépen a válaszaidat.Megfontolom akkor még mit is kellene vegyek.
További szép napot. Üdv.
@Sisqo: nem fogják elmondani, mert ők el akarnak adni neked :) A tulajdonos, ügyvezetés kínai, nem a gyár!
@hefi: Ma-holnap elmegyek a boltba és ennek utána járok.Mert nagyon érdekel.Kíváncsi vagyok ők mit mondanak.Van esetleg valami jel rajta hogy Pl. "Made in china"!,vagy valami más?
@Sisqo: osztrák volt, de megvették a kínaiak. Nem bovli, de már nem az a minőség, mint régen. Sajnos ezt egy KTM kölcsönzős ismerős mondta, akik nagyüzemben használnak pont ilyen KTM-eket :(
@hefi: Köszönöm szépen a gyors válasz.De nagyon "beleszerelmesedtem" ebbe a biciklibe! Pénzem megvan rá.De mondjuk ez nekem új hogy a KTM bicikliszaküzlet boltba kínai bovlit lehessen kapni! Lehetséges ez? Biztos hogy kínai és nem német?
Szia!
Tökéletes bicikli városba, de vedd figyelembe, hogy