SZiasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ejtőpapucsos vazam van es singlespeed hajtasrendszert hasznalok (38-12) es ehhez kell lancfeszito. Szoval lancfeszito nelkul hogy lehetne megoldani a lancfeszesseg kérdését?
SZiasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ejtőpapucsos vazam van es singlespeed hajtasrendszert hasznalok (38-12) es ehhez kell lancfeszito. Szoval lancfeszito nelkul hogy lehetne megoldani a lancfeszesseg kérdését?
@Vajda Attila: esetleg ezzel tudsz még ügyeskedni: http://ebike.hu/termekek/hajtas/lancfeszito/lancvillara/5239_acor-acc-608-lancfeszito-lancvillara/
@wiktor21: Ertem es koszi a segitseget! 😉 szerintem a lancvillas feszito lesz!! Pl: Xlc vagy valami hasonlo. 😊 es koszi megegyszer 😊
@Vajda Attila: Ahhoz a fajta feszítőhöz,ami a váltó helyére megy,ahhoz ugye jónak kéne lennie a menetnek. Vagy megcsináltatod a váltótartó fület,ami szerintem annyi,hogy elviszed a régit és cnc-znek neked egyet pár ezerért,vagy veszel olyat,amit a láncvillára teszel a hajtókar és a hátsó kerék közé (bionicon pl). Az utóbbi nálam esztétikailag nem gyere be,de a feladatát ellátja :-)
@wiktor21: Nekem az a baj h a valtopapucspol kiment a menet..... Azok lrol a feszitokrol mi a véleményed amiket a lancvillara kell rakni?
Sehogy, egy idő után megnyúlik,esetleg kiszedsz belőle egy szemet és így tovább,de ugye addig is laza lesz. Haver terelőt tett előre, ideig óráig feszített, de utána fel kellett rakni hátra a feszítőt.