pl ezt: Sram PC-850 vagy csak 9-es lánc jó e hozzá
pl ezt: Sram PC-850 vagy csak 9-es lánc jó e hozzá
Nálam tökéletesen működik,úgy ahogy előttem írják,a lánc belső része megegyezik,mivel nálam az LX-hajtókarom 8-as rendszerhez van,gyors pontos váltás van,hátránya hogy ritkán leváltásnál felszedi a láncot(XTR-9speed)!Azonkívül működőképes a dolog!
@Krupcheck: 8-as rendszert használtam kölcsön 9-es XT lánccal, és csodálatosan működött a dolog, csendes, pontos váltás, mindenféle utánállítás nélkül. Azonban a keskenyebb lánc hátránya pont az volt, hogy a lánc be tudott szorulni a kistányér, és láncvilla közé, így sikerült elszakítanom.
@Krupcheck: ...Ja, ja. Benéztem, nekem a kilences kazetta a nyolcas lánccal volt az agyamban, de ezt már kitárgyaltátok.
@simon23: 8-as soron elfut a 9.es lánc, mivel a 8-as sor "ritkább", a 8 és 9-es lánc belső szélessége, mint johnny is írta, megegyezik, tehát szorulásmentesen futni fog. A váltásteljesítmény egy másik kérdés, de működni működik.
Johnny336 válasza kimerítő. Sajnos tapasztalatból tudom. Ami a fordított alkalmazást illeti, az sem állja a helyét ott viszont a hátsó fogsor "sűrűsége" okozhat gondot a szélesebb lánccal. Üdv: Joe
Nem, szorulni fog a lánc. A lánc szemek belső mérete stimmel, de a szélső lapok "keskenyebbek" (itt tizedmilliméterekre gondolj), ezért teljes szélességében egy 8-as lánc szélesebb, mint egy 9-es.