Ma éppen egy tájkerékpár edzésen elcsúsztam a latyakban és most a bal fékkar egy fél centit jár kifele is. magától nem csinálja, meg nem is észrevehető, de a jobb karral nem lehet megcsinálni ezt. vissza lehetne csinálni valahogy?
Ma éppen egy tájkerékpár edzésen elcsúsztam a latyakban és most a bal fékkar egy fél centit jár kifele is. magától nem csinálja, meg nem is észrevehető, de a jobb karral nem lehet megcsinálni ezt. vissza lehetne csinálni valahogy?
@Krupcheck: Valószínűleg az lesz. Kicsit fura még aznap, de nem befolyásol semmit szerencsére
Az Avid fékeknek (sőt a Shimanoknak is), túl lehet tolni kicsit a karját negatív irányba, pont azért, hogy ha ráesel, akkor ne hajoljon ki rögtön, hanem legyen valamennyi mozgási lehetősége.
Nem csak ez a funkció "járatódott be" az esés hatására?
Minden jól működik rajta, csak most ki lehet tolni. Ma beszéltem az egyik ismerősömmel és ő azt mondta, hogy az az elixir, amit ő vett az gyárilag olyan volt. Ha a másik kart kinyomnám erősebben, akkor szerintem az is így kijönne egy fél centit utána.
Egyébként nem észrevehető, meg nem is jön ki magától, csak ha kifelé tolom. Nem kell erősen tolni, de a másik érezhetően erősebben kéne. Szóval azt inkább nem erőltetem kiakasztani
fékkar elérés állítás hogy szuperál? nem ott ment valami gallyra? Lehet hogy ráesett a fékkarra, aztán letolta a menetet a nyomórúdról egy darabon, és azon a darabon jár kifelé.