Szia!
Szerintem ez a növelt átmérőjű, 12 mm-es tengely lesz, amit te itt kinéztél, úgyhogy biztos, hogy nem megy bele a Malid agyába.
Ha kazettás agyad van, akkor kb. esélytelen, hogy tengelyt törjél. Vagy másnak is kéne törnie... ha rendszeresen töröd, akkor feltehetőleg menetes agyad van.
Ennyi pénzért kapsz egy alap kazettás agyat+fogsort. Kicsit még hozzáteszel, és be is tudod fűzetni. (meg ne felejts el egy új láncot is venni hozzá).
nem beszélve arról, hogy egy menetes agyban minden tengely el fog görbülni, ha használod is, mert jobb oldalon csak középen van csapágyazva a tengely, aztán egy hosszú szakaszon semmi nem támasztja meg. Ergo elgörbül a terheléstől. Aztán meg eltörik. Ez ilyen műfaj.
Nekem is volt Cobrám (2004-es), én is meguntam valahol a 4. tengelycsere környékén, ment bele egy kazettás agy. Az is kettétört, de ez már egy másik történet...
Ha rövid távon, meg olcsóságban gondolkodsz, akkor tegyél bele gyorszáras tengelyt. Az legalább ha eltörik, kis szerencsével még egyben tartja a gyorszár, és hazáig el tudsz gurulni.
Ha tudsz rá költeni, akkor csakis az agycsere a megoldás. De avval akkor nincs több baj.