Adott egy Mali Slalom M1 csúszópapucsos váz kb single speednek megépítve. Kicserélném a telót merev villát mereve, fékek le, hátra fixi agy.
Adott egy Mali Slalom M1 csúszópapucsos váz kb single speednek megépítve. Kicserélném a telót merev villát mereve, fékek le, hátra fixi agy.
Volt 26-os fixim, de buták voltak az arányai, pedig magasabb vázra építettem. Egyszerűen a virsigumi debilül néz ki egy monti vázban. Kivéve ha 622-es kerekeket raksz bele, mert elfér.
Amúgy az alapkérdésre válaszolva: ja, miért ne? :D Rohadtul nem értem ezt az egész FGFS témát, főleg, hogy miért szarakodnak nagy pályavázakkal? Na meg vannak már ugye direkt trükkfixik, egyre kisebb vázakkal, és 26os kerékhez... lassan eljutunk a bmx-hez (sőt, már eljutottak, csak szerencsére ritka).
Az egyetlen, amire figyelj oda, az a hasmagasság! Ha belemegy a 622-es kerék, akkor inkább olyant tegyél bele, úgy biztos nem ér le a pedálod ((:
Az országúti/városi fixik vékonykerekűek. De Én trükkfixit szeretnék.
azt hiszem Krupcheck csinált 26os fixit, igaz az letisztultabb vázra épült, de szerintem nem lenne egy csúnya bicó a mali sem, de inkább a részleteken múlik a bringa szépsége szerintem
fixibe vékony kerek kellenek, nem? amúgy itt nézelődj szerintem:
http://bolha.testbike.hu/aprok.php?cid=106
mali M2 bután nézne ki fixiként, és ha már fixit építesz, akkor ne legyen igénytelen.