Van egy Manitou Sherman Breakout teleszkópom és arra lennék kiváncsi hogy 65 kg-hoz mennyi olaj kell a lábakba ???
Van egy Manitou Sherman Breakout teleszkópom és arra lennék kiváncsi hogy 65 kg-hoz mennyi olaj kell a lábakba ???
@HorvathMark95: Nem akarlak megsérteni, de fingod sincsen az egészhez. Vidd el szervizbe és ott megcsinálják neked. De így fölösleges pénzkidobás lesz az otthoni szervizelésed, és még nagy rá az esély h haza is vágod!
@nitroboy: Oké kipróbálom mert az írták hogy nem reagál nagyon az időre és én úgy vettem észre hogyha nagyon hideg van akkor nehezebben mozog ti milyen olajat ajánlotok ?
@HorvathMark95: pont nem...ha túl sok van benne, akk lehet csak 60mm-t mozog, ha tul kevés, nem működik rendesen a csillapitás...akk mozog nehezen ha sűrű. de ezért kell bele szervóolaj, mert az hidegben is ugyanolyan állagú marad :D
@Gege: Szerintem az ha több olaj van benne nyilván nehezebben mozog .
aha :D am a becsuszó tetejétől 22 centi, számold le..én ugy csináltam h egy papirlapot szabtam és amig nemlett olajos az alja addig töltöttem bele. gondolom érted
Azt áruld már el nekem, hogy mi köze van az olaj mennyiségnek a testsúlyodhoz???!?!!!