őszi-téli felújítás előtt állok, már teljesen kipucoltam rendbe tettem a villát, már csak olajat szeretnék cserélni benne, és az lenne a kérdésem hogy hány milli olaj kell bele, és ti milyen típust ajánlotok?
őszi-téli felújítás előtt állok, már teljesen kipucoltam rendbe tettem a villát, már csak olajat szeretnék cserélni benne, és az lenne a kérdésem hogy hány milli olaj kell bele, és ti milyen típust ajánlotok?
hello lenne egy olyan problémám hogy rég óta használom a telómat semmi baj nem volt vele egyszer állitottam a visszauton és olyat csinál a teló hogy mintha 10 cm után elfogyna az utja és betompul mintha nem férne elbenne az olaj vagy ilyesmi ha nics rajta visszaut akor jó! ..nem értem ha eröltetem nyomkodom akkor egy idő után megszünik ha hagyom várok etgy kicsit nem nyomkodm akkor megint csinálja sziszeg betompul ...nem tudom érti e valaki mibaja lehet :D lehet -e szerintetek a régi olaj tól ? hogy szar a minösége agyonhasznált vagy valami :::::::: HELP........... SEGITSEN VALAKI
@paca93: Pont, hogy a gyári adatok a legjobbak mindig! Azok pont, hogy egy atombiztos tartományt jelentenek! A túl kevés és a túl sok olaj sem jó! A gyári adatok többnyire az "arany középút" közelében vannak!
@Norcs: bocs hogy megkérdeztem, csak kíváncsi voltam hogy a bringások akik jártassak ebben a témában ők mennyit és milyet ajánlanak, mert a gyári adatok nem mindig a legjobbak
annyit nem tudsz megtenni, hogy beírod a keresőbe, hogy marzocchi.com ?! Amúgy meg motorex..