Hello. Sikerült szét nyalni a menetet az átütő tengelyen, mien home made verzióval tudom meg csinálni? Gondoltam rá h csavart hajtok a tengelybe úgyis alu és vág bele menetet, aztán alátétezem.
Hello. Sikerült szét nyalni a menetet az átütő tengelyen, mien home made verzióval tudom meg csinálni? Gondoltam rá h csavart hajtok a tengelybe úgyis alu és vág bele menetet, aztán alátétezem.
@Gege: hát igen végülis terhelés alatt nincs szinte ahogy meg csináltam max kanyarba egy minimális
@Gege: köszi, gondoltam mien kell bele csak eddig még nem volt szerencsém ilyen teleszkóphoz, am nézd meg 2012 albumomban az utolsó képeket ott van a kép hogy csináltam meg
@ISMET: Hát elég egyszerű kitalálni h milyen olaj kell bele! Teleszkóp olaj. És 7.5W viszkozitású.
@Gege: sikerült meg csinálni, tudnátok segíteni h mien olaj kell a teleszkópba? Motor olaj van most benne de elvileg más kellene
Valaki help, hogy kell le szedni a tengelyről a fogó részét amit meg kell fogni és azzal csavarni? Hajtom le az anyát de belül el forog valami
@ISMET: Még nem volt szerencsém 55-höz. Ha készíteném pár képet a lábról, meg a tengelyről is, akkor esetleg tudok többet mondani.
@Gege: ha nem találok esztergályost akkor esetleg mivel tudnám még itthon meg csinálni ?
@ISMET: Nm De ha már ott vagy az esztergályosnál, akkor jobban jársz ha csináltatsz egy újat. Kb 3000 ból ki is fog jönni.
@ISMET: Hát akkor vidd el egy esztergályoshoz h próbáld meg vele újravágatni a menetet. És akkor egy darabig tudod használni.
@spaca.team: most nem tudok venni tengelyt mert nem tudom hová rendelni, nem vagyok sajna othon mert dolgozom, most így házilag akarnám ezt meg csinálni 2 hét múlva megyek haza de 2 hétig pedig meg kellene csinálnom mert bicajjal járok dolgozni szóval ma valahogy össze kellene dobni ami ki bír 2 hetet
@ISMET: Nekem is ilyen problémám volt, én vettem bele átütőtengelyt, a Novatec-nek van direkt a DH41SB kerékagyhoz tengelye, de szerintem bármilyen 20mm-es első aggyal használható! http://ebike.hu/termekek/villa/teleszkop-alk/tengely/11688+novatec+%C3%A1t%C3%BCt%C5%91tengely+dh41sbhez/
De ha a tengelyen elcseszted a menetet, akkor a lábban levő is megsérült, nem?