Hello! Szerintetek egy 2008-as Marzocchi 55 TST-nek is elromlana a patronja ? Amit kinéztem az egy 140mm úttal rendelkező villa. Az ára szeintem nem sok, 320 euró újonnan. Valamint, mennyivel jobb mint az 55r ? A válaszokat előre is köszonöm :)
Hello! Szerintetek egy 2008-as Marzocchi 55 TST-nek is elromlana a patronja ? Amit kinéztem az egy 140mm úttal rendelkező villa. Az ára szeintem nem sok, 320 euró újonnan. Valamint, mennyivel jobb mint az 55r ? A válaszokat előre is köszonöm :)
@LeviRider: Gondolkodtam még a Domainon is, de drágább is meg Marzocchi párti vagyok. Az 55r nagyon bejön, valamint 160mm út is jobb lenne a vázamba, meg igy belegondolva kevés is lenne a 140mm, mert most van 130mm :D A 66 pedig már túl nagy. A többi 55 pedig jóval drágábbak mint az 55r. Majd meglátjuk. :)
Üdv.
@raptorbiker: Rendben. akkor csak maga a TST2 és az hogy levegős(sokkal finomabb mozgás) áll Mellette, de sajnos a pénz dönt, amilyen az ember helyzete manapság:) én is használtam vettem, pont ezért, és pont ez volt a dilemma, hogy TST2 Air vagy R.
Üdv.
@LeviRider: Nagyon szépen köszönöm a segitséget! :) Ha jól tudom az újabb 55r-eknek már más féle patron van ami jobb, valamint a másik gond, hogy eladt8k épp ma az utolsó 2 darabot is :( Ha sikerül annyit összeszedni, akkor vennék egy 2012-es 55r-t. Csak még vannak fontosabb alkatrészek is amit cserélni szeretnék.
Én egy 2009-esnek vagyok boldog tulaja immár 2 éve(használtam vettem). Ez nem patronos, hanem zárt olajos ,,patron" van benne. Pont ezzel jobb az R-nél. Valamint a több állítási lehetőség, finomabb mozgás. nekem egy pici problémám volt vele, de egy o-gyűrű csere meg is oldotta. vannak robbantott fotóim egy egész album. http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=9553&pp=mygl Ha van még kérdésed, állok rendelkezésedre.:)
Üdv.